Nieuws

 • Samen maken we Social Return eenvoudiger voor bedrijven

  09 oktober 2019

  Overheden in Gelderland en Overijssel gaan dezelfde regels gebruiken voor Social Return. Hierdoor wordt het voor bedrijven een stuk eenvoudiger om aan de voorwaarden te voldoen en kunnen ze meer mensen helpen die moeilijk aan werk komen. ‘Een belangrijke samenwerking. Bedrijven willen vaak wel, maar het wordt ze nodeloos ingewikkeld gemaakt met verschillende regels. Hoe eenvoudiger het is voor bedrijven, hoe meer mensen we kunnen helpen.’ aldus voorzitter VNO NCW Midden Marcel Hielkema.

 • Samen met Bilal en Arriva genomineerd voor de ESF-Award

  02 oktober 2019

  Met trots delen we dat GelreWerkt! samen met nog 10 projecten in Nederland is genomineerd voor de ESF-Award. De reden dat we zijn genomineerd, is dat we een succesvolle werkwijze hebben die bijdraagt aan een nieuwe toekomst voor statushouders. Consulenten Dieuwertje Spikker en Maarten Jorna begeleiden statushouders, zodat zij kunnen bouwen aan hun toekomst. Zo ook Bilal. U stemt toch ook!

 • Samen socialer ondernemen werkt

  22 augustus 2019

  QMWerkt! is opgericht door Edwin Hendriks met als doel een plek te creëren waar mensen weer werkritme, kennis en ervaring kunnen opdoen. Kortom van arbeidsmatige dagbesteding, via beschutte werkplekken naar een reguliere en betaalde baan. Dit sluit naadloos aan bij de missie van werkbedrijf GelreWerkt!: Inzetten op individuele ontwikkeling van kandidaten en samenwerken met lokale en regionale bedrijven om voor werkzoekenden en mensen die vallen onder de Participatiewet een passende baan te vinden.

 • Een passend partnerschap: samenwerkingsovereenkomst JOB4S en GelreWerkt!

  07 augustus 2019

  Eddy Verschuren, mede-eigenaar van JOB4S verkeersregelaars en Herman Roord, directeur GelreWerkt! hebben de samenwerking bekrachtigd met een overeenkomst. ‘De samenwerking is prettig en dat maakt het tot een passend partnerschap. Ons doel is om in september met de eerste screening van kandidaten te beginnen, zodat we ons personeelsbestand met 15 tot 20 verkeersregelaars per jaar kunnen uitbreiden’, aldus een enthousiaste Verschuren.

 • Jan en Sigrid aan de slag met digitalisering bouwarchief Zutphen

  01 juli 2019

  De gemeente Zutphen is druk bezig met het digitaliseren van het bouwarchief. Sinds mei zijn Sigrid en Jan via GelreWerkt! bij dit project aan de slag gegaan en ze gaan als een speer. Wij zochten Jan en projectleider Niels op in de repro-kamer van de gemeente.

 • IJsselzorg krijgt keurmerk sociaal ondernemen van Laura Werger

  25 juni 2019

  IJsselzorg uit Zutphen heeft het certificaat Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) ontvangen.

 • GelreWerkt! adviseert bedrijven in het proces naar behalen certificaat Prestatieladder Sociaal Ondernemen

  12 juni 2019

  GelreWerkt! adviseert bedrijven in het proces naar het verkrijgen van het certificaat Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Zo ontvingen afgelopen week Albert Kars van schoonmaakbedrijf DeltaCare en Hans Bosveld van bouwbedrijf BrederDanBouw van wethouder Laura Werger het certificaat Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO).

 • Bilal aan de slag bij Arriva

  04 juni 2019

  Binnen enkele jaren nadat hij naar Nederland kwam, staat Bilal op het punt zijn examen voor het chauffeursdiploma personenvervoer af te leggen.

 • Het eerste Kenniscafé van GelreWerkt!

  06 juni 2019

  Afgelopen maandag 27 mei vond ons allereerste Kenniscafé voor Zutphense ondernemers en werkgevers plaats.

 • 100 dagen samenwerking met BlueView

  17 april 2019

  Op 10 april werkten wij 100 dagen samen met BlueView in Zutphen!