Kennisweek Sterk aan het Werk

Van 21 tot en met 25 september is de online kennisweek ‘Sterk aan het Werk’. Een week vol inspirerende online activiteiten voor SW- en Participatiewetmedewerkers om te werken aan hun eigen ontwikkeling. Ontwikkelen is een van onze kerntaken en de kennisweek helpt met allerlei handvatten om leren op een leuke manier onder de aandacht te brengen en te houden. Immers, leren is ook leuk en werkt voor iedereen!

Een belangrijk voordeel is dat dit jaar iedereen mee kan doen. Drempels als afstand en reistijd zijn er niet. Gedurende de week kan er elk moment mee worden gedaan aan de verschillende (korte) online activiteiten. Het belangrijkste is dat deelnemers ervaren dat leren voor iedereen werkt en bijdraagt aan meer zelfvertrouwen.
Kennisweek sterk aan het werk
Jörgen Rayman rode draad tijdens de online kennisweek
Jörgen Raymann is de ‘presentator’ van de online kennisweek. Hij introduceert steeds het thema van de dag en maakt de challenge bekend. Ook is hij als presentator aanwezig bij de online prijsuitreiking van de Topperverkiezing 2020 en sluit hij de week af met een inspirerend video-optreden. Bekijk hier zijn oproep om vooral mee te doen.

Meedoen
Iedereen kan de facebook pagina SBCM Sterk aan het werk volgen en aangeven dat zij deelneemt aan de online kennisweek. Volgers/deelnemers blijven op de hoogte van de leuke activiteiten in deze week. Ook is het mogelijk om het programma op korte termijn te bekijken via www.sbcm.nl/sterkonline.nl. En uiteraard staan onze consulenten klaar om bij te springen als dat nodig is.  

SBCM
De kennisweek wordt georganiseerd door SBCM. Het Kenniscentrum en Arbeidsmarkt- & Opleidingsfonds voor de sociale werkgelegenheid levert een bijdrage aan passend, betaald en duurzaam werk voor mensen met een afstand tot op de arbeidsmarkt. SBCM wordt bestuurd door werkgevers- en werknemersorganisaties: VNG, Cedris, FNV en CNV.