Kom ons team van accountmanagers versterken

GelreWerkt! is per 1 januari 2019 het nieuwe werkbedrijf voor de gemeente Zutphen en nog volop in ontwikkeling. Help jij GelreWerkt! verder ontwikkelen? Wij zoeken per direct een accountmanager voor 28- 32 uur per week.

GelreWerkt! bouwt samen aan passende oplossingenGelreWerkt! biedt werkzoekenden perspectief op ontwikkeling passend bij het eigen vermogen en de kansen op de arbeidsmarkt. We hebben een regionale focus en werken samen in FactorWerk, arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noord-Veluwe. Wij werken daarin nauw samen met lokale en regionale bedrijven, instellingen en werkgevers. Wij bieden ondersteuning daar waar nodig met als doel een arbeidsmarkt waarin iedereen werkt heeft, bij voorkeur betaald werk bij een reguliere werkgever. Binnen GelreWerkt! zijn de volgende taken belegd: werkgeverschap Wsw, begeleiding en ondersteuning van werkzoekenden vanuit de Participatiewet en niet-uitkeringsgerechtigden uit de gemeente Zutphen. GelreWerkt! is dé partner voor werkgevers in Zutphen en omgeving, waar het gaat om te zorgen voor de ideale duurzame match tussen werkgever en werkzoekende met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Als accountmanager
werk je samen met collega’s om GelreWerkt! op de kaart te zetten en het netwerk verder uit te breiden. Jij adviseert bedrijven, instellingen en werkgevers op het gebied van strategische personeelsplanning en sociaal ondernemerschap met als doel om vraag en aanbod goed en duurzaam te matchen voor zowel de kandidaat als de werkgever. Vanzelfsprekend onderhoud je contacten met werkgevers en heb je nauw contact met collega’s om de mogelijkheden van kandidaten in beeld te krijgen. Je bent je bewust van onze maatschappelijke positie en taak en ziet het als een uitdaging om kansen te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen je functie krijg je veel bewegingsruimte en wordt het nemen van eigen initiatief aangemoedigd.

Jij...
- onderhoudt en bouwt aan de lange termijn samenwerking met bedrijven, instellingen en werkgevers in de regio
- informeert en bespreekt de financiële mogelijkheden, vanuit wet- regelgeving en strategische personeelsplanning met werkgevers
- denkt vanuit kansen en mogelijkheden voor zowel de kandidaten als de werkgevers
- beheerst de finesses van het commerciële vak en hebt aantoonbare ervaring in succesvolle projecten van duurzame arbeidsbemiddeling
- start innovatieve projecten voor werkzoekenden en weet daarbij netwerken slim te beheren en uit te bouwen
- adviseert de directeur over de resultaten, doelstellingen en mogelijkheden

Wij vragen
Voor deze functie is een afgeronde hbo opleiding vereist evenals relevante werkervaring binnen het werkveld van arbeidsbemiddeling. Je hebt recente en aantoonbare ervaring in het succesvol opzetten, uitbouwen en beheren van netwerken. Ons werkgebied is zowel lokaal als regionaal en daarom is een eigen auto noodzakelijk.

Wij bieden
Als accountmanager bij GelreWerkt! werk je in een uitdagende werkomgeving waar ruimte is om lef te tonen en waar eigen inbreng wordt gewaardeerd. We bieden je een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar. Afhankelijk van je opleiding en ervaring zal het salaris liggen tussen € 2.335 (aanloopschaal 8) en € 3.805 (functionele schaal 9) bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Er zijn doorgroeimogelijkheden tot een maximum van € 4.225 bruto per maand (uitloopschaal 10). Naast het salaris krijg je een Individueel Keuzebudget en de ruimte om hier zelf keuzes in te maken

Solliciteren
Voor vragen over de functie en de procedure kun je contact opnemen met Terri van Rossum, HR-adviseur via 06-28946113. Heb jij interesse in de functie van accountmanager bij GelreWerkt!? Solliciteer dan voor 26 augustus 2019 door je CV en motivatiebrief te mailen naar: t.vanrossum@gelrewerkt.nl.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet, bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.