Ontwikkeling is een stap dichterbij een baan

Dat geldt zeker voor de kandidaten en sw-collega’s van GelreWerkt! die hun VCA certificaat hebben behaald. ‘Ontwikkelen om zo meer kans te maken op een baan, is waar wij op inzetten met onze dienstverlening. Het mes snijdt dan aan twee kanten: een goed opgeleide medewerker voor werkgevers en meer baankansen voor medewerkers, aldus Inge Vriezekolk, accountmanager bij GelreWerkt!.

Met een VCA certificaat op zak hebben kandidaten een grotere kans op een passende baan. Om dit te realiseren werkt GelreWerkt! samen met trainingsaanbieder Datispienter. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met een VCA certificaat hebben medewerkers de basiskennis in huis om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Resultaat
Voor de zes deelnemers betekent dat zij vanaf september de kennis in huis hebben. Twee sw-collega’s zetten de opgedane kennis in op hun werkplek bij BlueView, waar zij gedetacheerd werken. Voor de vier kandidaten geldt dat twee al hun verworven kennis op de werkplek inzetten. Zij hebben inmiddels een contract bij een werkgever. De overige twee zijn snel op weg richting een betaalde baan. Namens GelreWerkt!: proficiat!

Passende samenwerking
Wilt u als werkgever ook inzetten op een samenwerking die past en een match met een toekomstige medewerker die slaagt? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers, zij helpen u graag op weg. Onze accountmanagers werken samen in de regio met de collega’s van FactorWerk.