Over ons

GelreWerkt!, onderdeel van de gemeente Zutphen, biedt werkzoekenden perspectief op ontwikkeling passend bij het eigen vermogen en de kansen op de arbeidsmarkt.

GelreWerkt! heeft een regionale focus en werkt samen in FactorWerk, arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noord-Veluwe. Wij werken daarin nauw samen met lokale en regionale bedrijven, instellingen, werkgevers en samenwerkings-partners voor een inclusieve arbeidsmarkt. Wij bieden ondersteuning daar waar nodig met als doel een arbeidsmarkt waarin iedereen werkt heeft, bij voorkeur betaald werk bij een reguliere werkgever.
collage_duimomhoog over ons

 

 


 


Binnen GelreWerkt! zijn de volgende taken belegd: werkgeverschap Wet sociale werkvoorziening (Wsw), begeleiding en ondersteuning van werkzoekenden vanuit de Participatiewet en niet-uitkeringsgerechtigden uit de gemeente Zutphen. GelreWerkt! is dé partner voor werkgevers in Zutphen en omgeving, waar het gaat om te zorgen voor de ideale duurzame match tussen werkgever en werkzoekende met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

ALGEMENE DETACHERINGS- EN LEVERINGSVOORWAARDEN
Op alle detacheringen die door GelreWerkt!, onderdeel van de gemeente Zutphen  tot stand worden gebracht bij een opdrachtgever gelden de algemene detacherings- en leveringsvoorwaarden.