GelreWerkt! app voorziet in kansen voor werkgevers en werkzoekenden

19-11-2021

Sinds dit najaar is de GelreWerkt! app live voor alle inwoners van de gemeente Zutphen. Met de app heeft iedereen die op zoek is naar een baan altijd de nieuwste vacatures in Zutphen en omgeving binnen handbereik. ‘Voor werkgevers is het een mooi instrument om zich via vacatures en een korte bedrijfsfilm bij een breed publiek te presenteren. Een extra impuls om toekomstige medewerkers te bereiken in de huidige krappe arbeidsmarkt’, aldus Laura Werger, wethouder gemeente Zutphen en bestuurder FactorWerk.

Hoe werkt het?

Net als iedere andere app is de app te downloaden via de Google Play Store en Appstore van Apple. Zoeken op de naam ‘GelreWerkt!’ en de app is gelijk gebruiksklaar. Inge Vriezekolk, accountmanager GelreWerkt!: ‘Naast de meest actuele vacatures in de directe omgeving van Zutphen, kan de gebruiker zich ook inschrijven op interessante workshop en trainingen via de app.’ Collega Hendrik van der Wal, consulent Werk vult aan: ‘Zo zijn er ook volop sollicitatietips te vinden en heeft de gebruiker via de app toegang tot verschillende scholingsvouchers en loopbaanadvies. Dus kansen volop voor een nieuwe job of baanwissel.’

Veilig zoeken

De app is anoniem te gebruiken. Pas bij een reactie op een vacature of inschrijving voor bijvoorbeeld een training worden er contactgegevens gevraagd. Deze gegevens worden volgens de AVG-voorwaarden van GelreWerkt!/gemeente Zutphen veilig verwerkt.

Uitbreiding

‘In de arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noordwest Veluwe zijn we in Zutphen gestart met de app en delen we de kennis met onze partners in de regio. Hierdoor kan de app breed door het WerkgeversServicepunt FactorWerk worden ingezet’, zo vertelt Werger. ‘Zo zorgen we in onze arbeidsmarktregio voor een innovatieve verbinding tussen werkgevers en werkzoekenden die past bij deze tijd.’

Meer weten?

Voor informatie over de app klikt u hier om een handige flyer te downloaden. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen via 0575 - 595 700 of contact@gelrewerkt.nl. Wij helpen u graag!