Met een ICT certificaat op zak aan de slag

27-01-2022

​Voor vier deelnemers van werkleertraject via DAATLAB is het nieuwe jaar wel heel goed begonnen. Zij hebben het werkleertraject met een certificaat afgerond. De deelnemers hebben 7 maanden intern bij DAAT een opleiding gevolgd waar zij aan echte opdrachten voor bedrijven hebben gewerkt. Uiteraard door ICT-opleiders en was er ook begeleiding vanuit GelreWerkt! door een jobcoach.

Proficiat

Menno, Roy, Meryem en Wessel van harte gefeliciteerd met het behalen van deze geweldige mijlpaal! De volgende stap is een passende baan. Voor Meryem is een nieuwe baan al een feit: zij is maandag 24 januari als junior business analist bij Oranje Furniture Care in Apeldoorn gestart.


Kansrijke beroepen

Samen met 't Baken Lochem en DAATLAB zetten we in op kansrijke banen middels een ICT werkleertraject. In de loop van dit voorjaar ronden ook de overige werkzoekenden dit werkleertraject af en start er een nieuwe training. Bent u als inwoner van Zutphen of Lochem geïnteresseerd? Neem dan contact op met uw consulent.

Bent u als werkgever op zoek naar personeelsuitbreiding op het gebied van ICT? Neem dan vooral contact op met onze accountmanager Esther Hendriks om een afspraak te maken met Menno, Roy of Wessel.