Baanwissel voor Nediye en Edwin

31-07-2023

Op De Lunette, onderdeel van Sensire, maken verschillende bewoners gebruik van het cliëntenvervoer. Helaas zag Sensire zich genoodzaakt om per 1 juli 2023 deze dienstverlening voor haar cliënten anders in te richten. Dit betekende voor Nediye en Edwin dat hun werk bij het cliëntenvervoer bij Sensire, waar zij gedetacheerd via GelreWerkt! werkten, is gestopt. Een kans voor een baanwissel werd volop benut door beiden.

Afscheid bij Sensire

Het afscheid ging natuurlijk niet ongemerkt voorbij. Er werd speciaal een afscheidsfeestje gehouden om persoonlijk gedag te komen zeggen. Nediye en Edwin werden bedankt en toegesproken met mooie woorden: ‘Jullie hebben je met hart en ziel jarenlang ingezet om bewoners van De Lunette te halen en brengen voor maaltijden, activiteiten, therapieën, kapper, tandarts en pedicure. En daar zijn wij én onze bewoners jullie dankbaar voor!’ Daarna werd getoast op de toekomst met een drankje en een hapje.

Nieuwe uitdaging

Zowel Nediye als Edwin hebben ook al weer nieuwe baan. Nediye is aan de slag gegaan bij de gemeente Zutphen bij de afdeling Beheer & Onderhoud en Edwin werkt bij All-Inn verspreidingen in Twello.