Collega's Mustafa en Tamara aan het woord

4-02-2022

Een nieuw jaar en een andere werkplek voor onze sw-collega’s, die maandag 10 januari gestart zijn op de locatie aan de Hermesweg  in Zutphen. Zij werken in het pand De Opmars waar ook de netwerkorganisatie Sociaal Ontwikkelbedrijf Zutphen en IJsselzorg zijn gehuisvest. Sw-collega's Mustafa en Tamara werden tijdens een rondleiding door deStentor geïnterviewd.

Ondertekening convenant

Het Sociaal Ontwikkelbedrijf is een fysieke locatie met daaromheen een netwerkstructuur. Het is een bedrijf in ontwikkeling waarvan de netwerkpartners eind januari het convenant op de locatie Hermesweg hebben getekend. Een start om samen in de gemeente Zutphen verder te bouwen aan het netwerk om ontwikkeling van inwoners wetsoverstijgend nog beter te faciliteren.
 

Samen met de netwerkpartners Aventus, GGNet, IJsselzorg, Matz Social, Praktijkonderwijs Zutphen, Larcom, Trajectum, de Werkmakers en Zozijn hebben we het convenant Sociaal Ontwikkelbedrijf getekend. Wethouder Laura Werger tekende namens de Gemeente Zutphen en GelreWerkt!.

Sfeerimpressie

Aansluitend was er een rondleiding samen met een journalist en fotograaf van deStentor, editie Zutphen. Sw-collega’s Mustafa en Tamara vertellen in het interview over hun werkzaamheden en ontwikkelmogelijkheden. En wat dat voor hen betekent. Klik hier om het volledige interview te lezen.

Oproep van Tamara

In het interview geeft Tamara aan graag een stap te maken om aan de slag te gaan bij een reguliere werkgever. Daarom kort nog even hier de oproep: Bent u op zoek naar iemand die staat te popelen om bij u starten om algemene voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden in de keuken/catering op te pakken? Neem dan contact op met Esther Hendriks, accountmanager bij GelreWerkt! om kennis te maken met Tamara. Zij helpt u graag verder! Esther is te bereiken via 06 - 2803 8468 of e.hendriks@gelrewerkt.nl.