Leerwerkloket Stedenvierkant opent fysiek loket in Zutphen

28-02-2022

Vragen over omscholing, bijscholing of leerwerktrajecten? Het Leerwerkloket in onze regio beantwoordt graag al uw vragen! Medewerkers helpen en adviseren werknemers, werkzoekenden, scholieren en werkgevers over leren en werken. Naast de website stedenvierkant.leerwerkloket.nl heeft het Leerwerkloket in Zutphen nu ook een fysiek loket. Elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur staat een medewerker van het team Zutphen u persoonlijk te woord. Het loket huist in het Sociaal Ontwikkelbedrijf Zutphen in het pand ‘de Opmars’ aan de Hermesweg 17 in Zutphen.

Een leven lang ontwikkelen

Om langdurig en duurzaam actief te zijn op een snel veranderende arbeidsmarkt, is het van groot belang dat mensen zich een leven lang blijven ontwikkelen. De adviseurs van het Leerwerkloket voeren loopbaan-/arbeidsmarktadviesgesprekken, nemen competentietesten af, helpen bij het maken van een cv en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken en geven groepsvoorlichting. Ook bouwen zij mee aan de totstandkoming van regionale leerwerktrajecten in samenwerking met werkgevers.

Meer informatie

Het Leerwerkloket is een onafhankelijk samenwerkingsverband tussen gemeenten, Regionaal Opleiding en UWV, in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Meer informatie te vinden op stedenvierkant.leerwerkloket.nl. Ook kunt u contact opnemen met Sanne Schaap, consulent bij GelreWerkt! en sinds kort ook werkzaam als adviseur Leren en Werken bij het Leerwerkloket Stedenvierkant.