Samenwerking netwerk FactorWerk opnieuw bekrachtigd

13-09-2022

Begin september onderstreepten de partners van het netwerk WerkgeversServicepunt FactorWerk met het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst het belang van sociaal en duurzaam ondernemen binnen de regio Stedendriehoek en Noordwest Veluwe. ‘Onze regio is een regio van inclusiviteit, een regio waarin iedereen kan meedoen. FactorWerk brengt partijen bij elkaar die mensen, die om wat voor reden dan ook minder makkelijk een baan krijgen, een kans geven op de arbeidsmarkt. Ik ben heel blij dat we deze samenwerking met elkaar voortzetten’, aldus voorzitter FactorWerk en wethouder gemeente Apeldoorn Sunita Biharie.
 
Bestuurder FactorWerk en wethouder gemeente Zutphen Eva Boswinkel tekenden namens de gemeente Zutphen en GelreWerkt!: ‘Door in de regio nog slimmer samen te werken, zetten we ons in om de meest duurzame match voor onze werkzoekende inwoners en werkgevers te maken. Met volle overtuiging zetten we ons hiervoor in!’

Nieuwe partner

Naast dat de partners hun samenwerking bekrachtigden, werd er ook een nieuwe partner verwelkomd binnen FactorWerk. Ook SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) is vanaf heden onderdeel van het regionale netwerk FactorWerk.