Banenmarkt Stedendriehoek en Noordwest Veluwe

Als werkgever of intermediair op zoek naar nieuwe medewerkers? Doe dan mee met de Banenmarkt in onze arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noordwest Veluwe.

De Banenmarkt is een ontmoetingsplek voor werkgevers en werkzoekenden. Online via een besloten LinkedIn groep en het virtueel platform Wonder.Me. Binnenkort starten we ook met een fysieke Banenmarkt. Wist u dat we de grootste arbeidsmarktregio van Nederland zijn? Zo is het aanbod van werkzoekenden bijvoorbeeld groter dan in andere regio's. Zit er een match voor u tussen?

FactorWerk

De Banenmarkt organiseert GelreWerkt! samen met Inclusief Groep, KonnecteD, Werkbedrijf Lucrato, Leerwerkloket Stedenvierkant en UWV als partners van WerkgeversServicepunt FactorWerk.

GelreWerkt! is onderdeel van het regionale samenwerkingsverband FactorWerk. Onder deze naam zetten VNO-NCW Midden, FNV, CNV, UWV, veertien gemeenten, onderwijs en werkleerbedrijven zich in om samen zoveel mogelijk mensen duurzaam aan werk te helpen.

Benieuwd wanneer de volgende Banenmarkt wordt georganiseerd? Op de website van FactorWerk vindt u alle informatie over de Banenmarkt en kunt u zich ook gelijk aanmelden.