Zutphens Ontwikkel Netwerk

Het Zutphens Ontwikkel Netwerk bundelt krachten voor een passende plek voor iedereen. Onderwijs, zorg, werkgevers en gemeente werken samen om inwoners van de gemeente Zutphen zoveel mogelijk mee te laten doen. Samen gaan we op zoek naar plekken waar mensen, voor wie het (nog) niet vanzelfsprekend is, kunnen meedoen en zetten we stappen door te leren en werken. Dat doen we door onze organisaties open te stellen voor elkaar en altijd in samenspraak met de inwoner.

Hoe doen we dat?

Bekijk de video waar alle netwerkpartners vertellen hoe we dat doen en waarom. Doe mee en werk met ons samen!

Netwerkorganisatie

Het Zutphens Ontwikkel Netwerk is een netwerk in ontwikkeling waarvan de netwerkpartners eind januari 2022 het convenant hebben getekend. Een start om samen in de gemeente Zutphen verder te bouwen aan het netwerk om ontwikkeling van inwoners wetsoverstijgend nog beter te faciliteren. Ook een fysieke locatie aan de Hermesweg 17 in Zutphen is in ontwikkeling en neemt steeds meer vorm aan.

Netwerkpartners

 

Meer informatie

Via de sociale mediakanalen LinkedIn en Facebook deelt het Zutphens Ontwikkel Netwerk informatie en ervaringen over wat we samen als netwerk doen en bereiken. Het Zutphens Ontwikkel Netwerk volgen kan via LinkedIn en Facebook. Contact opnemen met één van de netwerkpartners kan natuurlijk ook.