Match Events

Als werkgever of intermediair op zoek naar nieuwe medewerkers? Doe dan mee met de Match Events in onze arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noordwest Veluwe.

De Match Events zijn ontmoetingsplekken voor werkgevers en werkzoekenden. We organiseren deze events een aantal keer per jaar. Wilt u meer weten over opleidingsmogelijkheden of heeft u vacatures of werkervaringsplekken? Doe dan mee! Goed om te weten; de vorm is elke keer anders.

Voor 2024 staan de volgende Match Events:

  • 6 februari: Open Deuren Dag
  • 1 oktober: Open Deuren Dag
  • 3 december: Banenmarkt

Meer informatie en aanmelden.

LinkedIn-groep voor alle vacatures in de regio

Op LinkedIn hebben we een groep gemaakt waarin werkgevers vacatures kunnen delen en werkzoekenden hun profiel/vraag kunnen delen. Voor de LinkedIn-groep gaat u naar de besloten groep. Binnen 24 uur bent u deelnemer en kunt u uw vacatures delen.

Werkcentrum VeluweStedendriehoek

De Match Events organiseert GelreWerkt! samen met 't Baken, Inclusief Groep, KonnecteD, Werkbedrijf Lucrato, Leerwerkloket Stedenvierkant en UWV als partners van Werkcentrum VeluweStedendriehoek. Wist u dat we daarmee de grootste arbeidsmarktregio van Nederland zijn? Zo is het aanbod van werkzoekenden bijvoorbeeld groter dan in andere regio's. Zit er een match voor u tussen?

GelreWerkt! is onderdeel van het regionale samenwerkingsverband Werkcentrum VeluweStedendriehoek. Onder deze naam zetten de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Ermelo, Harderwijk, Heerde, Lochem, Putten, Voorst, Zeewolde en Zutphen, UWV, Aventus, Landstede, SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven), werkgeversorganisaties vertegenwoordigd door VNO-NCW regio Stedendriehoek en de werknemersorganisaties, vertegenwoordigd door de vakbonden FNV en CNV en de leerwerkbedrijven zich in om samen zoveel mogelijk mensen duurzaam aan werk te helpen.