Een samenwerking die past voor Martijn en Morgo

Bij Morgo Aluminium worden alle producten op maat gemaakt. Altijd projectspecifiek en vervolgens door een team van eigen ervaren monteurs op de bouwplaats gemonteerd. Veel productieprocessen zijn in eigen huis, waaronder (computergestuurd) kanten, ponsen, knippen, walsen, buigen, lassen.

Teamprestatie

Mark Wemmenhove, directeur van Morgo Aluminium in Zutphen: “Als werkgever bied ik graag baankansen aan voor iedereen. Maar sociaal verantwoord ondernemen kan ik niet alleen. Dat doen we met z’n allen. Samen zorgen voor de juiste sfeer, zodat iedereen zijn of haar draai kan vinden. Ik wil ook echt benadrukken dat ze voor ons zeer waardevolle medewerkers zijn. Naast Martijn, die gedetacheerd via GelreWerkt! bij ons werkt, hebben we een tweetal andere collega’s via GelreWerkt! in dienst genomen.”

Samenwerking

Mark: ‘Een match moet kloppen voor beide partijen. Soms is daar wat extra inspanning bij nodig om iemand volledig in zijn kracht te zetten. Dan gaan we in gesprek met het team van GelreWerkt!. Zo is bij een medewerker een jobcoach ingezet. Daar heeft hijzelf en wij dus ook veel aan gehad. Inmiddels heeft hij een vaste contract (en dik verdiend)!

Benieuwd naar het hele verhaal Margo Aluminium en wat Martijn vindt van zijn werkgever? Lees dan verder.