Match Events

Op zoek naar een leuke baan in de buurt? Doe dan mee met de Match Events in onze arbeidsmarktregio Stedendriehoek en Noordwest Veluwe.

De Match Events zijn ontmoetingsplekken voor werkgevers en werkzoekenden. We organiseren deze events een aantal keer per jaar. Wil je meer weten over opleidingsmogelijkheden of ben je in voor een nieuwe baan? Doe dan mee! Goed om te weten; de vorm is elke keer anders.

Voor 2024 staan de volgende Match Events:

  • 6 februari: Open Deuren Dag
  • 1 oktober: Open Deuren Dag
  • 3 december: Banenmarkt

Meer informatie en aanmelden.

LinkedIn-groep voor alle vacatures in de regio

Op LinkedIn hebben we een groep gemaakt waarin werkgevers vacatures kunnen delen en werkzoekenden hun profiel/vraag kunnen delen. Voor de LinkedIn-groep ga je naar de besloten groep. Binnen 24 uur heb je toegang tot de groep en kun je aangeven dat je werk zoekt of de vacatures bekijken.

Werkcentrum VeluweStedendriehoek

De Match Events organiseert GelreWerkt! samen met Inclusief Groep, KonnecteD, Werkbedrijf Lucrato, Leerwerkloket Stedenvierkant en UWV als partners van Werkcentrum VeluweStedendriehoek. Wist je dat we daarmee de grootste arbeidsmarktregio van Nederland zijn? Dat zijn kansen voor jou! Zit er een match voor je tussen?