Werkzoekenden

‚ÄčSamen met de werkzoekende zet GelreWerkt! in op tijdelijke ondersteuning bij het vinden van werk voor mensen met een (bijstands-)uitkering. Bij het aanvragen van een uitkering wordt de werkzoekende automatisch bij ons aangemeld door de gemeente Zutphen. Zo zetten we in samenwerking met de werkzoekende stappen richting een passende werkplek op de arbeidsmarkt.

Heeft u geen uitkering en bent u woonachtig in de gemeente Zutphen, maar wilt u wel hulp bij het vinden van werk? Neem dan contact op met GelreWerkt!. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag via contact@gelrewerkt.nl of 0570 - 595 700 bereiken.

Kennismaken en werkplan

Zodra u bent aangemeld, ontvang u een uitnodiging voor een individueel kennismakingsgesprek met onze consulent Werk. Tijdens dit gesprek maakt u kennis met elkaar, krijgt u uitleg over wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. In het kennismakingsgesprek komt aan bod of u gelijk aan de slag kan of dat er extra ondersteuning nodig is. Welke stappen zet u zelf en wanneer ontvangt u begeleiding. Dat gaan we samen beschrijven in uw werkplan.

Advies dat past

Bij het vormgeven van uw werkplan houden we rekening met uw wensen, voorkeuren, aandachtspunten en uw mogelijkheden op de arbeidsmarkt. We starten samen een traject op maat met het werkplan. Onderdelen in uw werkplan zijn:

  • werken aan werknemersvaardigheden
  • werkervaring opdoen in de richting waarin u wilt werken
  • (sollicitatie)trainingen
  • opleiding of certificaten halen
  • het volgen van een werkleertraject
  • voortgangsgesprekken

Zo zetten we samen de juiste stappen richting betaald werk. Uiteraard zijn we er na de start van uw nieuwe baan nog voor u. GelreWerkt! biedt nog drie maanden nazorg. In deze periode is er contact met u en uw werkgever.

Contact

Meer weten of gelijk een afspraak maken? Neem contact met ons op via 0575 - 595 700 of contact@gelrewerkt.nl.